Ty.......
Anotace: momentálně slušná deprese....neraději bych někoho odpráskla,ale nejspíš sebe...
Noc,temná jako pro mě dnes den,
prosils mě,abych s Tebou šla ven.
Přišla jsem na místo rande,
bála jsem se,že mě někdo ''nande'',
Tys nepřišel....
čas vypršel....
Jen slzy a žal zbyly mi,
trpím,smutno a pusto je mi...
Komentáře (1)
Komentujících (1)