Anotace: trochu ohrany téma. bohužel furt aktuální. až ten konec možná za něco stojí... posuďte sami
Pryč nesmíš! Ještě Tě čeká hodně krásného a těch lásek...Vždyť jsi to u mě četla. Tak se na Tebe ještě zaměřím. Napsalas to hezky, na mne je to trochu dlouhé.
03.06.2007 22:03:00 | Liv
Není to snadný...já to vím...ale přestat se snažit a ztratit naději...to nesmíme nikdy...držím palce;-)
03.06.2007 11:53:00 | Deriem
Jsou to dobře vypsané pocity zklamání. Co na to říci? Báseň to snad již rozhodla.Zklamal.
01.06.2007 00:38:00 | s.e.n
přesně tak. "život jen mávnutí křídel", tak ty svoje roztáhni a leť:)
31.05.2007 06:53:00 | Jenny.Dee
...už odhoď všechny chmury...rozhlédni se kolem sebe a koukej se svobodně rozletět...je tolik krásy na světě...vychutnávej si svoje mládí...čas běží...já to vím...
31.05.2007 00:48:00 | Lota