Anotace: Básnička vznikla jako pozvánka pro mou paní na plavbu jachtou po jadranu, která by se měla uskutečnit v říjnu tohoto roku. :-)
vapiti- Moc krasne vyznani, co dodat? Snad jen stastnou plavbu. Moc krasne jsi tohle napsal.
13.06.2007 23:07:00 | carodejka
Plavba po Jadranu je gut,taky jsem jako malý s rodičema na dovolené v Chorvatsku jel na jeden den trajektem po moři.Jeli jsme na ostrov Hvar a Brač...jinak teď se trajektů docela bojím,když se dovídám o tom,jak se všude možně potápějí!
07.06.2007 18:59:00 | Chancer
"Přístav, kajuta a moře,
to je co přivede Tě k pokoře."
počítej slabiky... vždyť Tvá poezie neztratí na kráse, když řádky zkrátíš tak, aby se rýmovaly:
"Přístav, kajuta a moře
kéž přivede Tě k pokoře."
Asi jsem si nevybrala ten správný verš, i když na mě nejvíc volal o pomoc... protože s obsahem moc nesouhlasím ;-)))
Panečku, vy si ale letos budete užívat! Tak ať se všechny rány srdce zahojí! :-)
04.06.2007 23:16:00 | Levandule
Je to splnění dávného snu, touhy, prožít něco ne zcela obvyklého. A vztah, partnerství, manželství je stále třeba oživovat. Jinak láska uvadne jako květinka bez sluníčka.
01.06.2007 17:30:00 | vapiti