Kradení úsměvu
Anotace: Kradl jsem ti z tváře úsměvy! Já kradl ti je aniž's o tom věděla
Kradl jsem ti z tváře úsměvy!
Já kradl ti je aniž's o tom věděla.
Kradl jsem se sobecky pro sebe
i když vím, že se to nědělá.
Zářivým vzorem byly,
mou učební pomůckou pro sebe
chci umět se usmívat na svět
a především lásko má na tebe!
Přečteno 355x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (0)