Nepláču
Anotace: když slzy smáčí rty, bývá už pozdě
Nepláču,
však slzy mne tlačí
Loučím se,
a kytky déšť smáčí.
Vzdávám se,
nechci už být.
Loudám se,
smrti jsem blíž.
Zamítám,
a návratu není.
Nechci se vrátit
na světlo denní.
V tmě se schovám
nemůžu spát.
Pohledem bodám,
neměls mě rád.
Komentáře (1)
Komentujících (1)