Anotace: ..... mít fujtajbl pocity a žaludek na vodě ... - radši z horský dráhy ... než z lásky ...
Mně taky. Prodáváme rohlíky a jiný pečivo...! Ale takhle
pozdě v noci zrovna ne.
04.06.2007 21:57:00 | jehlaspichlas
Tak to jo, ale Frantu žádat nebudu, fantasticky střílím, tedy na kolotočnických střelnicích, všechny růže rozdávám...
02.06.2007 00:29:00 | Liv
... server nic nechápe ... proto je na mol ... prostě nejdou matematické výrazy ... ale jde sem dát mé srde ...
... ke tvému ...
31.05.2007 18:13:00 | Marcella
:)...dobrá...
a děkuju za koment...neboli příjemné odpolední pousmání;)
31.05.2007 17:21:00 | Lizzzie