Anotace: Mysl má je zmatená, dumá a neví pořádně nad čím. Prostě je mi smutno z mého selhání a to mě k básnění dohání.
Teda brr mrazí me v zádech. Chtěla bych k tomu něco napsat - udělala jsem to asi pětkrát ale bylo to tak chaotické že jsem to smazala.
Proč najednou není místo pro sny.
proč najednou neříkáme jak to tomu druhému sluší a jak jsme rádi že ho máme.
proč najednou má luxování přednost před milováním. A vůbec proč už sakra všechno neděláme spolu jako dřív.
19.08.2007 19:10:00 | Lucie Teru
Pěkná báseň!Láska je sázka,to je pravda!A když vsadíš špatně,celý svět Ti potom stojí za ho*no!City umí s člověkem pořádně zatočit.O tom jsem dokonce napsal jednu báseň,Emoce se nazývá!
07.06.2007 19:03:00 | Chancer
Na začátečníka dobré... stále tam jsou však slabší místa... ale Ty se časem vypíšeš! :-)
04.06.2007 23:24:00 | Levandule
Máš pravdu, včera jsem měl nějaké slabší rozpoložení, tak jsem se nebyl schopen rozhodnout se zařazením. Důležité je ovšem to, že si najde cestu ke svým čtenářům.
01.06.2007 12:08:00 | vapiti
Tvá dílka bych spíše hledal v sekci: Láská vyznání.
Hezký, ale veselejší básničky mám radši :-)
01.06.2007 11:19:00 | Hops