najednou
Anotace: proste takovej jakejsi kec...ventilace...
najednou stoupnout si
vedle tebe mi přijde
nemožný
a jednou volbou zničit sebe
bolestný
touhou hořet a láskou
k tobě vzplát denně
přirozený
něhou oplývat laskat
neskutečný
mluvit ti z duše koulet
očima a poslouchat tebe
smutný
slyšet tě pochybovat hloubat
zničující
slyšet tvý
já nevím proč
tě mám ještě rád
smrtící
...
Komentáře (2)
Komentujících (2)