Anotace: Většina lidí nechápe... dokud je někdo nepřinutí si to uvědomit... ale to se moc často nestává...
jo, 2 mesice je este malo... nekdo protrpi laskou celej zivot..
snad te to prejde,ikdyz vim, ze to neni lehky..
03.06.2007 15:04:00 | Adrianne Nesser
je až úžasný jak moc vím, co to je. i ty dva měsíce sedí. i všechny pocity - nechápe a nechce chápat...
drž se
31.05.2007 22:43:00 | Ágnes