Anotace: Opět pro mou krásnou paní já jsem napsal toto psaní. Více slůvek netřeba.
Krasne , moc krasne.. laska je jako zakon ale lide miluji a take chybuji, pak to ale nemuze byt laska . Ty milujes a ja Ti verim dal jsi slovo a to je nad zakon , verim v lasku az do smrti asi jsem naivni ale verim. Hodne stesti.
08.06.2007 01:28:00 | carodejka
Je to tu zase:láska-sázka!Avšak pokud opravdu miluješ Jí a Ona Tebe,nic vaši lásku nemůže zničit!:-)
07.06.2007 19:05:00 | Chancer
Možná umím, možná neumím. To ukáže čas. Ale hladový vlci je trapas. Červenám se až na p...
04.06.2007 23:44:00 | vapiti
"hladový vlci" oprav si chybu: hladoví vlci ;-)
Tuhle nehodnotím, je příliš taková... žákovská. Umíš psát líp :-)
04.06.2007 23:26:00 | Levandule
Asi změním na manželství názor.... manželství mojich rodičů je tomuhle dalece vzdálené, doufám že nebudu po nich
04.06.2007 22:09:00 | evy