Krása i bolest ...
Anotace: o krásách i bolestech lásky ...
Proč si tak krutá?
Tak krásná?
Tak dutá,
Proč si říkáš láska?
Krásna jsi v prvních chvílích,
když na tobě pracuji,
v plných pílích,
jednu osobu miluji.
Krutá jsi potom,
když už je konec,ale ty stále ve mě jsi,
to se ze mě stává notor,
a já nemám komu bych říkal "sladce spi".
Dutá,jsi protože zaslepuješ,
nikdo v tu chvíli nemyslí,
bolavé rány zalepuješ a odlepuješ,
snadu tu nepíšu nesmysli...
Komentáře (0)