Přání
Básníkem tvým chci být,
myšlenkou pouhou,
ve snech tě mít,
s milostnou touhou.
Dám ti srdce v nočním snění,
jediné co mám, celé své jmění.
Do veršů vetkaná,
slovíčka lásky,
v klubíčko smotaná,
přijímáš sázky.
Na své city vsadím zas,
snad neminu tě, o pověstný vlas…
Komentáře (2)
Komentujících (2)