To je nádherně napsané. Jenže všechna tato slova, bych já chtěla říct někomu jinému. Nemůžu za své city. Snad když budeš trpělivě čekat a poznávat mě, pochopíš... Víš, já lidi dělím na přátele a jiné, však víš, jak to mám s těma šuplíčkama ;-) Možná, že časem přejdeš do toho s nápisem "o něco víc než přátelé", ale slíbit ti to nemůžu...
05.06.2007 18:35:00 | somewhere
Anime - Milovat, má cenu vždycky. Můžeš sice ztratit, ale taky získat. A co je lepší? Nikdy nic nezkusit a trápit se nebo jít do toho naplno a mít možnost získat...
A jen tak mimochodem, já si svoje iluze nenechám nikým vzít
03.06.2007 13:49:00 | somewhere
A co když se ztratí?nezůstane přeci jen v srdci těch kteří milovali?nádherná báseň
01.06.2007 20:32:00 | galadriela