Omyl
Anotace: Ten pocit je fajn.. ale jen chvíli..
Bylo to krásný a je to pryč.
Ty jsi teď s jinou, já cítím chtíč.
Proč všechno není jako dřív?
Hezké večery a zprávy chybí mi moc,
nemám sílu říct tomu všemu provždy dost!
Moment..
Stal se omyl.
Já k Tobě nic necítím a jdu si užívat
jako nikdy dřív..!
Komentáře (2)
Komentujících (2)