Útlak pro lásku
Oprese myšlenek nastává v mé hlavě
dochází k přetížení ne příliš zdravě
a nic nedělám
Pomoz si sám - heslo mého dneška
hlava je pro to přespříliš těžká
už nehledám
Schovám se do útrob tvého světa
stačívá k tomu jedna pouhá věta
miluji tě
Komentáře (8)
Komentujících (8)