Hm, hm, hm
Anotace: o vlasech na polštáři
Sbírka:
Studna
Hm, hm, hm
hvízdala jsem asi
a hustým kartáčem
rozčesala vlasy
rozhodila je na polštář...
Hm, hm, hm
hvízdala jsem asi
plastovým kartáčem
rozčesala vlasy
a slzy
otřela o polštář...
Komentáře (3)
Komentujících (3)