Nech si svou realitu
Anotace: tuhle basen sem tu uz jednou mela...jen pod jinym jmenem,ktere jsem zapomnela...
Usínám ,a přesto nespím.
Vzpomínám na slunečné dny.
Na sklo prstem kreslím,
snažím se popsat své sny.
Hříchy táhnou nás k zemi.
Zradit anděly?Ztratit strach?
Pro tvé ledové oči,mám to snad udělat?
TRHNI SI NOHOU!Nechce se mi...
Komentáře (3)
Komentujících (3)