Kdepak jsi?
Po světě chodit a jen tebe hledat
s myšlenkou jedinnou-stebou se shledat.
Prožít půl života a druhou jen snít
bože to nechci, takhle tu hnít.
Miliony lidí v opuštěné době,
miliony tváří a žádná nepatří tobě.
Tak hrozně slov a žádné mi nestačí
prosím už přijď a to mi postačí.
Přijď a buď už navždy se mnou
budu moc ráda, a ne jenom jednou.
Pevně me obejmi a nikdy mě nepouštěj
miluj mě, a lásky se dopouštěj
Komentáře (0)