Anotace: Tuhle básničku jsem složila, když mě zradil kluk, o kterým jsem si myslela, že mě má rád a pomáhal mi kamarád(současný kluk), pro kterýho je tato básnička.
Je pěkná,je od srdce! :-)
31.08.2007 16:41:00 | Chancer
To nevím, esli ho potěšila, když ji ještě neslyšel=) Ale snad to brzo napravím a sdělím mu ji...a brzo k ní přidám i další, kterou jsem psala ve škole místo práce na PC...taky ta známka podle toho vypadá=)
11.06.2007 21:15:00 | Rakasteta