Nejlíp mi bylo
Anotace: ..můj vymyšlenej text k melodii jedný písničky (Mnaga a Zdorp - nejlíp jim bylo)
Nejlíp mi bylo,
když sem byla s tebou,
když sem věděla,
že za mnou stojíš.
Hezky to začalo,
ty byl si se mnou,
já na klíně ti seděla,
ty si řekl“čeho se bojíš“?
Ref: Vždy sem byla sama sebou
teď mě jenom ruce zebou,
Proč to všechno nebyl jen sen?
Vždyť nepláče teď stejně
nikdo nad mým hrobem..
A pak přišel zlom,
když řekla sbohem,
jeho vzalo to,
ale naučil se jinak žít.
Jenže ona přišla jednou dom,
ponaučena životem,
zjistila, že miluje ho
a nechce bez něj být.
Ref: Vždy byla sama sebou
už jí ani ruce nezebou,
Proč to všechno nebyl jen sen?
Vždyť nepláče on stejně
nikdy nad jejím hrobem..
Komentáře (0)