Co ty o tom víš...
Anotace: Co ty o tom víš... /řekl´s že je to má druhá oblíbená věta... omyl - ona je první.../
Miloval´s mě
a teď na to máš jinou.
Miloval´s mě
a mé naděje v prachu hynou.
Hladil jsi mě
a já chvěla se po celém těle.
Hladil jsi mě
a já děkuju ti za to vřele.
Zničil jsi mě
a já cítím ten strach a vinu.
Zničil jsi mě
a já láskou k tobě hynu.
Ranil jsi mě
a bylo to přímo u srdce.
Ranil jsi mě
a já připadám si jako onuce.
Ale... Co ty o tom víš...
Komentáře (4)
Komentujících (4)