Hřbitov mých lásek
Anotace: Kde končí naše lásky???
Mám ve své duší hřbitov
a všechny lásky leží tam,
leží tam vedle sebe
a přesto každý sám.
Někdo měl skvostný pohřeb
i věnec „vzpomínám“,
někdo odešel tak tiše,
že jeho odchod nevnímám.
Možná si jednou lehneš
tam pěkně k nim,
ale dneska vím,
že tě ještě nepustím…
Komentáře (0)