Jdeme dál?
Láska?
Jen zaškobrtnutí citu...
A smrt?
Ta odolná mrcha
přešlapuje na místě,
kde jsem tě spatřil postávat v dešti...
v křehké dlani svírala´s deštník
a zdálo se ti nemístné
vyprávět kolemjdoucím
svůj příběh života...
Jdeme dál
a každý v sobě nosí
ten sladkobolný pocit
zapomnění...
Jdeme dál a já často prosím,
abych s ránem procit
z toho snění...
Chtěl bych tě líbat v dešti
a podržet ti deštník...
Přečteno 416x
Tipy 2
Poslední tipující: Žqáry
Komentáře (8)
Komentujících (8)