Já nechci!
Nitrožilně
vnikáš do mě
a proudíš
hlavou do srdce
zmocňuješ se
mojí duše
a rozpínáš se
mnou..
Já nechci!
Nechci Ti patřit!
Nechci být
s Tebou jedno tělo!
Chci pryč
a zase spatřit
jak vypadá svoboda..
Pohlcuješ mě
a já se v Tobě ztrácím
jak v tekutém písku
Sžíráš mě
jako kyselina sírová
a dusíš
sladkými slovíčky
co čekají
na jedinou správnou odpověď
Já nechci!
Nechci žít
Tvými pravidly
takzvané lásky
a topit se
pod tíhou všech Tvých snů
Já nechci..
prosím..
dovol mi dýchat..
Komentáře (3)
Komentujících (3)