Chtěla bych
Chtěla bych tě vídat,
chtěla bych tě líbat.
Chtěla bych s tebou spát,
ty by si mě musel mít rád!
Možná mě rád máš,
proč se mě tedy tak lehko vzdáš???
Já ti všechno odpustím,
lásku k tobě si připustím.
VRAŤ SE MI PROSÍM ZPĚT!!!
Komentáře (2)
Komentujících (2)