Anotace: další pokus:)pls o komentáře
Komentářů se nevzdávej, protože dva spolu musí mluvit, jinak by jim to moc dlouho nevydrželo..
11.05.2009 15:54:00 | BARBYE
no tak tohle je o trochu lepsi... i kdyz...
a uz nikdy tak neskemrej o lasku;)) pokud o ni prosis, ten dotycny za to nestoji...
04.06.2007 21:44:00 | synthetic darkness
pěkný ale jedno nechápu, já chci tě zpátky vs. snad zadními vrátky se mi nevrátíš? to je trošku pomotaný ne?
04.06.2007 19:06:00 | Dreamer.max