Být milován
Člověk, který miluje,
a je milován,
se smrti nemůže bát!
Den ode dne je větší, či menší,
sic popohnán,
den ode dne je se smrtí větší kamarád!
Já kvůli lásce umírám každý den, hodinu, minutu, vteřinu
hledám lék sladkého zapomenutí ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)