Dnes večer
Anotace: u piva v hospodě je všechno ou kej
Sahal jsi mi na koleno
a bylo to Tajemství
o němž všichni věděli
a pod stolem jsi mě držel
za chladnou ruku
Ale dnes jsem toužila
poprvé jsem toužila...
a viděla jen prázdnotu
ve tvých očích
Komentáře (2)
Komentujících (2)