Inzerát
Anotace: čtěte...pokud chcete...
Hledá se ztracený cit...
Obávaný, přitom postrádaný...
Leckdo kvůli němu vraždí...
Mnozí za něj umírají...
Nezná hranice...
Ani ve své plachosti...
Pro mě znamená mnoho...
Bez něj totiž nežiju, pouze přežívám...
...slyší na jméno Láska...
PS: Nálezci zaplatím srdcem.
Komentáře (3)
Komentujících (3)