Půlnoční tanec
Anotace: a protančíme celou noc
za rytmu valčíku
protančíme noc
kouzelné střevíčky
tajemný princ
sklenička vína
to vše má svou moc
při letním úplňku
kroky pomalé
v blízkém objetí
než půlnoc nastane
Přečteno 359x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
Komentáře (2)
Komentujících (1)