Omluva za samozřejmost s kterou bereme toho druhého. Za nepozornost. Za zvyk.
19.08.2007 19:15:00 | Lucie Teru
Nekdy si clovek musi zhodnotit zivot aby vlastne vedel co od neho chce... co zada a co mu dava. Co je schopen clovek davat druhemu a co je schopen prijmout.Chybujeme ale myslim si ze svoji zenu stale milujes... pak neni co resit.Moc hezky jsi to napsal.
13.06.2007 17:32:00 | carodejka
Tak tak,každý chybujeme a později svých vin litujeme.Vrátit je nemůžeme,ale napravit ano!Jsem věřící a vím o čem mluvím...
07.06.2007 19:10:00 | Chancer
"nepříjmal jsem Tvůj cit" uteklo Ti íčko :-)
Trošku pokulhává obsah řádku před tímto... ale jinak moc hezké vyznání :-))
04.06.2007 23:58:00 | Levandule