Jsi skromny .. bajecna basen, libi se mi . Do prirody neni treba mit sebou mnoho veci... ano.
14.06.2007 11:08:00 | carodejka
Chi :o)
ještě nebyla jsem
s deštěm v batohu...
neznamená to, že
zkusit nemohu
dobrodružnou
vodní polohu,
však víš, že déšť
prostě miluju...
:o)))
09.06.2007 22:29:00 | Cecilka
někdy nám ke štěstí a lásce stačí strašně málo a i to málo nám připadá jako obrovský dar...
05.06.2007 16:34:00 | Harr
šak ja vím, že víš...
slova su slová..len tak sa mastia
a tebe..taktiez zelam
vela stastia :o))
05.06.2007 13:20:00 | Bean
nekdy je k smichu
a jindy zas k placi
jak jednomu je neco malo
a druhemu to staci..
me..staci..trebas krater
(myslim tim divci klin..)
je to jak alma mater
a ptat se nema cenu..
kdyz dopredu to vim... .o))
05.06.2007 12:08:00 | Bean