JEN S NÍ
Anotace: Moje básničky pro radost i zamyšlení...
Již žádné smutné zprávy,
jen věci co mně baví,
jen věci co mám rád
o těch já budu psát
Již zádné truchle z lásky,
na srdci zbyly vrásky.
Na stole skvrna z vína,
bůh-ví čí je to vina?
Již žádný výkřik do ticha,
kdy hrdlo sliny polyká,
kdy kroky dělám zpátky
a kolem samé zmatky.
Již klidně visí srdce zvonu,
když herci mizí za oponu,
když sálem silný aplaus zní...
já chci žít dál, jen a jen s ní.
o5ja
Komentáře (1)
Komentujících (1)