Sám a Sám
Anotace: ********************prosim hodnoťte
Tak proč,
Lásku trpět mám,
stačí, že jsem sám.
nebudu vnímat city,
naposled mě zradily,
a já byl jako zbitý,
když mé lži odkryly.
zamotán do vlastních lží,
já byl prozrazen,
a zbylým vším
od lásky odrazen.
sám
a
sám
Komentáře (2)
Komentujících (2)