Anotace: Vzpomínka na dnešní den...
Krásná báseň... mrzí mě, že jsem o Tobě nevěděla dřív... mrzí mě, že mám tak málo času... ale někdy se k Tobě zase vrátím. Momentálně však chci virtualitu změnit v realitu... ??? !!! ;-)))
02.08.2007 21:24:00 | Levandule
Díky za vše...děkuju moc...tady jste mi vším, já se občas toulám, moc práce a starostí, ale vás tady mám k neuvěření ráda, chtěla bych vás jednou všechny potkat a moci vás jen tak tiše tisknout k sobě a na malou chvíli nepustit. Naplňujete mě láskou, která je tak neuvěřitelně krásná a já mám zase pocit, že žiju:)
Moc děkuju, posílám pusky a měj se krásně, ty můj malý princi:)
27.07.2007 21:58:00 | Sunny
a že uhodnu pro koho to je?? nebo s píš.. o kom to je??.. nebo.. proč to vlastně je?? ;)
nádhera!! to každopádně :-*
06.06.2007 21:24:00 | Světluška =)
Velmi pěkné!
05.06.2007 22:09:00 | Chancer