Pro tebe
Anotace: básnička ze srdíčka
Mé srdce bije jen pro tebe,
já bojím se ti říct,
snad pro neúspěch či strach.
Za kousek tebe celý svět bych dal.
Pro tvůj pohled,snad vrahem bych se stal.
Jsi kostka,
cukru co můj život osladí,
jsi ruka,
co zjizvenou tvář pohladí.
Jsi anděl.
Nemohu bez tebe žít.
Komentáře (0)