Večerní pocity
Anotace: ... jak se večer cítí zamilovaná ...
Večerní pocity
Každý večer když jdu spát,
polibek chtěla bych Ti dát.
Přeji si být vedle Tebe,
prohlížet si s Tebou nebe.
Chci dívat se Ti do očí
a usínat v Tvém náručí.
Chtěla bych pít ze Tvých rtů,
tolik krásných pocitů.
Cítit Tvoji něžnou kůži
a ten pocit, jak po sobě těla touží.
Komentáře (0)