jeste se natancujeme..
az az..
reknu ti jen jedno
(rekla mi to laska...)
trochu vic se snaz .o))
myslim..jako ve smyslu, ze dyz chceme neco brat
a potom tancovat..meli bychom umet davat..a nic neocekavat.. realita je sice trochu zamotanejsi..
ale ramcove...
07.06.2007 09:53:00 | Bean
no jo, smutná
06.06.2007 21:04:00 | Trdlo
Až naposledy Ti zatancuje
bez lítosti
bez slzy, kterou bys ještě jednou
mohl chytit nadějí
možná pak uvidíš svět jinak než dne
nebude plný hvězd
a kráska
bude někým jiným
Až naposledy zatancuje
budeš vědět, žes mohl podat
ještě sám sebe,....
:-)
06.06.2007 18:56:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
Poslední řádek bych předělal: a moji duši napospas.
Leč, je to jen můj subjektivní pocit.
06.06.2007 15:27:00 | jehlaspichlas
Až naposledy Ti zatancuje
a věnuje poslední úsměv
a také slova
nebraň slzám smutku
ať zabarví tvou tvář
protože věz
že nespasí tvou duši
ani zář
… chce vše totiž čas
05.06.2007 23:15:00 | Najlin