Vyznání
Anotace: Báseň pro mého nejmilejšího před spaním...
Za svitu měsíčku,
počkej na mě chviličku.
Chci držeti tě s láskou,
nemít život sázkou.
Chci cestou po tvém boku jíti,
lásku naší navždy míti.
Krása tvé duše i těla,
až hříchem by býti měla.
Sladkou noc a krásný sen,
takový ti přeji den...
Komentáře (0)