Beznaděj
Má láska neuvadá jak růže,
kterou jsem Ti nedávno daroval.
Vím, že teď už mi nic nepomůže,
abych se s tím jenom tak vyrovnal.
"Jsem ta, která dlouho miluje Tě."
Řekni, proč mi ta slova nepovíš.
Já nechci dál žít na tomto světě,
jestli Ty o mne vůbec nestojíš.
Přečteno 463x
Tipy 1
Poslední tipující: Pišák
Komentáře (1)
Komentujících (1)