Tam, kde je peklo!
Když zemřeš, zemřu s tebou ….
Přejdu přes ten práh,za kterým není nic …
Budu se brodit světlem, tmou
Nikdy nebudu už chtít víc!
Víc než je slušné žádat,
Víc, než by se slušně řeklo …
Spolu do hlubin padat,
Někam tam, kde je peklo.
Někam tam spadneme dolu,
Někam, kde každý má své místo,
Hlavní je že budeme spolu,
A budeme si blízko …
Komentáře (0)