chtěl bych něco k jídlu
tak připraf něco s láskou..čile
a né že to zas bude samej kvítek
ty utrhanej - kytkofile :o))
21.10.2007 08:11:00 | Bean
přání, které nelze nesplnit ...:o)))
pohleď, ještě kvete hloh
a tisíc barev na paletě
ti život barví do poupěte,
pro lásku nejsi prosta vloh,
tak s úsměvem, vždyť hloh kvete...
****
Jiří senior
26.07.2007 15:06:00 | j.c.
pěkně jsi to orvala tedy chtěl jsem říci napsala...
robot říká DJR to bude asi DJ Rváč..
02.07.2007 00:43:00 | jedam
19 minut po půlnoci Popelko...to tě jasmín popletl natolik, že brouzdáš tak pozdě na literu?:D Moc pěkně zpracovaná báseň...
22.06.2007 00:21:00 | Livie
Orvat kvetoucí keř dá více úsilí
něž "urvat" odkvétajícího chlapa...
:o)) Jiří senior
07.06.2007 06:59:00 | j.c.