byly dva, kousky žlutého kovu
stočené do kulata,
jeden byl větší
a oba měly stejné tetování,
zůstal jen jeden,
ten větší,
menší se někam odkutálel,
byl přece kulatý...
****
(trapný pokus o pohádku)
Jiří senior
07.06.2007 07:11:00 | j.c.