Mám na jazyku trochu pesimistickou slinu, ale raději ji spolknu. .... Krásné vyznání, zkus být ve svých verších trochu tajemný. ;-*)
07.06.2007 10:09:00 | vapiti
Nádherné, prostě vyznání.
Je krásné když miluješ.A je vidět že asi už napořád podle toho co tu pořád píšeš =)
Jinak pěkné moc pěkné dávám opět 100%
07.06.2007 07:33:00 | Nirat