Tss
Nezkoušej to na mě, že nejsi básník - je to těžká diagnóza, ale aspoň víš jak - hůř být nemůže:-)
11.06.2007 17:09:00 | Rádoby zoufalá
Věř hvězdám i slovům lásky co slyšíš ve snu.
Srdce Ti také na otázky odpoví.
A ráno uslyšíš zvon štěstí jak tichounce zazvoní.
08.06.2007 16:06:00 | s.e.n
Ráno, ...
zahájit studenou sprchou,
poprat se s chandrou
dotěrnou mrchou,
co´s včera odháněl okurek lákem
to všechno zalij dnes vyprošťovákem
... bude ti zase fajn ...
.... ..... ..... a zítra to můžeš zopakovat ...
08.06.2007 16:05:00 | HarryHH
Madona noci zpívá v moll
a temnou duši hladí,
rigaudon šípem durovým
a ráno - smutek, černý dým
jen obláčky ať svádí...
07.06.2007 18:31:00 | muzikant