Něco
Anotace: Dnes pro mne už je jiný svět, v srdci tvůj obraz nosím a duhovou auru
Dnes pro mne už je jiný svět,
v srdci tvůj obraz nosím
a duhovou auru má okolí.
Slyším-li tvá svůvka sladká jako med,
o rtů setkání prosím
a doufám v "NĚCO", ať je to cokoli.
Společně orosená těla,
nebo v srdci zpěvnou harmonii,
cinkání vinných zvonků,
humorné čtení či vlastní poezii.
Dnes už je pro mne jiný svět,
v mysli mé jsi navždy uvězněna
a vědoucí úsměv rozsévám.
Hebce hřejivá tak jako pléd,
když doteky rozechvěna
povznášíš naši mysl výšinám.
Přečteno 504x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (0)