zamyšlení nad životem..
Anotace: ze smutku anebo z radosti,jsem šťastný nebo mám starosti..
Sluníčko na dlani,
malebné svítání,
smutek nám zahání,
už odlítaj havrani,
je na čase vstát,
a začít se smát.
Když sluníčko svítí,
hned hezčí je bytí,
proč se dál trápit,
mládí tak ztratit?
Komentáře (0)