Jedním slovem:nádhera!
Kam se na to hrabu já...
K VIP jsem si tě dal,
nemám,proč bych litoval!
Když mi dojde inspirace,
přečtu si i tvoje práce.
Pěknu řádku jmen již mám
v tom seznamu svém,
z nich náhodně vybírám
si pro každý den...
05.07.2007 22:02:00 | Kozoroh 1
četla jsem ji hned po probuzení a moc něžně mě pohladila. Dík :-))
Přeji ti krásný sluníčkový den :-)
09.06.2007 10:44:00 | mamina
Ahojky něžný barbare,díky i za tu na mobil.tel.Mám tě ráda.Tva BpzpK
08.06.2007 12:05:00 | boruvkabubáková