Uvadáš
Anotace: Napsaná z pocitu prázdnoty
Na konci dne
opakuješ si všechno
cos dělala, kdy a kde
a jsi odhodlaná k samotě
Čekáš jestli snad
někdo přijde
máš ukrutný hlad
co jen láska dokáže ukojit
Prosíš anděly
ať se smilují
ať dají Ti naději
...na šťastný konec...
Prosíš anděly
aby na svých křídlech
do nebe Tě odnesli
Zoufale přičicháš
ke květům růže
kdoví jestli někdo
pomoci Ti může
Marně procházíš se obilím
a marně do něj usedáš
protože nemůžeš být s NÍM
...pomalu uvadáš...
Komentáře (0)