Tak další skvělé dílko.
Pročítal jsem si i něco na Tvých stránkách a můžu-li Ti něco poradit ( jestli o to nestojíš, tak to ignoruj ), trošičku se pohraj s rytmem ( nic jiného se většině Tvé tvorby ani vytknout nedá ) a vzhůru do světa velkých básníků...
28.06.2007 12:31:00 | Radek Holomčík